Demo Blog

In Romania se lupta impotriva bunui simt

by KEOPS ROCK BAR on Nov.22, 2009, under

Nu mai este o noutate faptul ca staff-ului trupei AC/DC i s-a cerut spaga sa iasa cu cele ~ 30 de tiruri din Romania, pe la Nadlac.
Vestea a ajuns foarte departe http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140979

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2010/06/01/97001-20100601FILWWW00622-roumanie-facture-salee-pour-acdc.php

Dragii mei, acestea sunt motivele pentru care n-o sa intram niciodata in randul lumii, oricat ne-am da cu fundul de pamant unii dintre noi. Pana atunci, vecinii bulgari se vor imbogati din concerte rock, fiindca noi nu suntem in stare sa raspectam si sa facem o traditie din asa ceva.

Din cauza ca nu stiu ce primar considera satanista o trupa si-i anuleaza concertul in orasul sau, din cauza ca bosorogii dau telefoane la politie ca nu pot sa doarma si opresc spectacolul si iata, organizatori care-si baga bete-n roate, Romania.
E bine ca nu au trecut la confiscari, poate ramaneau baietii fara Rosie. Parca vad, "ia bre, pe locomotiva asta aveti acte de provenienta?". Sau sa fi pradat tiganii tirurile, sa fi vazut celebrul clopot aruncat in vreun maldar pe la fiare vechi . Si cate dracu nu s-or mai fi intamplat despre care nu s-a facut atata tam-tam.

2 comentarii more...

2 comentarii

  • Anonim

    Foarte urat ce au facut indivizii. Ma duc sa beau o berula. Va urez weekend de pomina in Keops. Imi e dor de atmosfera de acolo. De prin Canada cu drag. :)
    Keops rocks!

  • Anonim

    Bine ca mai exista cativa oameni ca voi, care nu-si fac terase de fite ca sa castige mai mult. Cu toate ca vin la cativa ani in Craiova trec de fiecare data pe la Keops. Am fost si aseara si a fost super atmosfera, cu toate ca era marti. Faine si tablourile si tot decorul. Sa nu-l schimbati cumva. Bafta!

Related Posts with Thumbnails

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!